Aina

Runoilija Kissanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.2.2020 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi aina käy näin?
Mä ihastun vääriin tyyppeihin.
Miksi aina käy näin?
Mä olen niin sokea tunteille.
Miksi aina käy näin?
Mä odotan liikaa.
Miksi aina käy näin?
Koska niin mulle vain käy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sattumaa..

 

Käyttäjän kaikki runot