Annika Enkeli

Runoilija Kissanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005
Viimeksi paikalla: 14.2.2020 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä suuri on,
kun kaunis enkeli viety pois on.
Vuodet vierii ja
syntymäpäiväsi koittaa taaas.
Niitä kanssasi haluaisin mä juhlia,
mutta sua en mä löydä enää.
Sä enkelinä pilvien päällä oot
ja mä maan päällä kynttilän sun vuoksi
sytytän ja kaihoisasti muistelen.

Selite: 
omistettu Annika enkelille jolla olisi tänään syntymäpäivä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot