Enneuni?

Runoilija ollipt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika joka tahtoo lentämään, uskomaan että siellä jossain pilvien reunalla on parempaa, näkemään maailmaan erillaisin silmin. Tahtoisin olla lintu joka vapaana kulkee, aina kohti paikaa lämpimää. Joskus sitä saa elämältään sitä, mitä haluaa, mutta usein silloinkin menettää jotain tärkeää. Aikaa jolloin tunnen olevani joku muu, jonka kuitenkin sitten unohdan.
 

Näin unen.
Toivon, että se oli enneuni.
Siinä sinut kanssani näin.
Istuimme arki-iltaa sylikkäin.

En kasvojasi tunnistanut.
Ehkä olit joku joka vastaan ei ole vielä tullut.
Ehkä tulet vastaan huomenna,
tai kuitenkin jonakin päivänä.

Tunnistan sinut silloin.
Sinä minua et varmaankaan.
Lupaan, että ainakin hymyilen.
Jos sanoja suusta saan niin ne myös sanelen.

Odotan sitä päivää.
Kun vain sinut kohtaan.
Se voisi olla alku tarinalle.
Tarinalle johon loppua ei ole kirjoitettu.
Se me kirjoitettaisiin kahdestaan.
Yhdessä kohti jaettua aikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot