olenko se minä?

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

Se ikuinen pessimisti,
joka rypee itsesäälissä vaikeroiden

odottelee omassa paskassaan,
sitä vapahtajan auttavaa kättä

joka nostaisi,
sen saastaisen,
laiskan narsistin kuiville

antaen hälle uuden suunnan elämälleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot