pieni hetki

Runoilija RuosteinenUnelma

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohtele ihmisiä sillä tavalla, kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua.
 

kaikki ne hyvät hetket

näin ne kaitafilmin muodossa

ihan vain omassa mielessäni

ei hätää

sillä ne on helppo unohtaa

toisin kuin ne pahat asiat

jotka ovat syöpyneet mieleeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unohtamisen lahja olisi verraton rikkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot