Nimetön

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

Hiiteen aurinkosi!
Minä väreilen syystuulissa
routaisissa sammalissa
langanlaihana
kalisten

Tiedän,
etten ole erikoinen
Kasvoni eivät saa pisamia
Hiukseni, silmäni, ihoni
eivät ole minkään
väriset

kaikki minussa on keskivertoa
paitsi syystuuleni
tähtitaivaani
enkelikynttilänjalkani
ja sinä, keijukaiseni,

runokuuni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot