Nimetön

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

en löydä sille sanoja

kuinka haluaisin olla vapaa
sinusta
kivusta
maailman silmittömästä pahuudesta
itsestäni

askel askeleelta tuntuu pahemmalta,
kuukausien rauhan jälkeen minä
pelkään

henkäys henkäykseltä
yhä enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot