Rakkauttako vaiko vihaa?

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet taas täysin mahdoton.
Kohtuuton, julma, ilkeä.
Enemmän kun vain riidanhaluinen.

Haluaisin sinun tietävän, tuntevan.
Että edes kerran tietäisit miltä tuntuu,
kun joku rakas repii sinusta palan kerrallaan.

Tekisi mieleni lähettää sinut helvettiin.
Kärsimään hetkeksi
.

Mutta silloin olisit liian kaukana.

Minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot