Luovuttamalla voittajaksi

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinä napsautit sormiasi,
olin paikalla.

Kun halusit seksiä,
minä antauduin.

Liikuin mielesi mukaisesti,
kauas, lähelle, kauas.

Siedin kaiken mitä eteeni heitit.
Kohtelit kuin koiraa.

Mutta ilmeesi kun tajusit,
oli näkemisen arvoinen.

Se onkin jo meneisyyttä,
en saanut mitä halusin, luovutin.

Nyt vaikka päälläsi seisoisit,
en sänkyysi tulisi.

Enkä mielesi mukaan hyppisi.
Sanoisit sitten mitä vain.

Olet myöhässä,
sinulla oli mahdollisuus saada minut.

Et vain ymmärtänyt käyttää sitä.

Selite: 
Voittaja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot