Minähän se

Runoilija Ensilumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minähän se itse olin
joka kerran sanoin ei.

Sitä ei koskaan tarvinnut toistaa.
Et kysynyt uudestaan.

Jatkoit elämääsi.
Niitä lukuisia ja lukuisia naisia.

Vieläkin miettien,
syypäätä yhä etsien

tuskailen kun ei ole
sinua ja minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinhän se. kukaan ei toista, kun oikeasti toivoo. "ole päinvastoin,mutta silti suoraviivainen, toisinpäin"

 

Käyttäjän kaikki runot