Nimetön

Runoilija 2722752c07d47b72118f64f9e7a5cb99

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.4.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2019 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Minä kuvittelin, että sinä voisit lähteä
eikä se tuntuisi miltään
Enhän minä edes tiedä monissako vuoteissa olen vieraillut
miksi sinun vuoteesi olisi niin erilainen?
 

Puhut liikaa sanoja joita et tarkoita

Ja kyllähän minä tiedän
Ettei pidä uskoa sitä minkä tietää olevan
valetta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot