sanojen syöjä.

Runoilija 2722752c07d47b72118f64f9e7a5cb99

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.4.2013
Viimeksi paikalla: 23.2.2019 23:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Minä lopetin esittämisen
Jo kauan aikaa sitten
Enään en ole vaikeasti tavoiteltava

Mutta silti sinun ulottumattomissasi

Sanoin etten se ole minä joka sanoo hyvästit

Rikon sanani

Revin raajasi yksitellen irti

Sinullahan ei ollut mitään menetettävää

Ehkä sinä pian ymmärrät
Miltä tuntuu kun ei saa mitä haluaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä sä !

 

Käyttäjän kaikki runot