hyvästi rakas

Runoilija minzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohta on aika luovuttaa,
on aika pästää irti,
ei sua voi pakottaa tänne jäämään,
vaikka sattuukin päästää irti

Selite: 
rakkaalle 15 koiralle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot