Pistävä tuska

Runoilija minzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unissani huudan nimeäsi sun, mutta et kuule sitä, vaikka oot vierässä silti hyvin kaukana. En unissasi enää oo vaan on siellä joku muu. Itken itseni uneen ja susta unta taas nään. Herään siihen niin kuin joka ikinen yö. Milloin tuska tää hellittää ja voin taas elämääni jatkaa, ihan kuin et ois siihen koskaan kuulunutkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot