Yhteinen Kesä

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Kaunis kukka lumivalkoinen,
vieressä keltainen perhonen.
Merkit ensimmäiset kesän sen,
joka yhdessä vietettiin nauraen.

Sulanutta jäätelöä nuolaiset,
säteet auringon lämpöiset.
Kuumotti selkää polttaen,
Yhdessä rannalla iltaisin istuen.

Sateet viileät, kosteat.
Ensimmäiset merkit syksyn sen.
Kohta näen taas junat lähtevät,
perääsi vilkutan ikävöiden.

Selite: 
maailman ihanin kesä <33
Kategoria: 
 

Kommentit

Oii, kuinka suloinen runo!
Tässä on paljon tunnetta.
Taidanpa laittaa suosikkeihin:))
Tuli oikein jo kesää ikävä.

Mukava runo tämä

ooi, ihanat riimit.
ja todella suloinen
rakkausruno!

antoi lämpöisen tunteen:) hiukan hämää tuo "lumivalkoinen"- kuvaus, kun kesärunosta on kyse ;)

 

Käyttäjän kaikki runot