Nimetön

Runoilija jennuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä oon tällanen, en ehkä maailman muijist kaikkein järkevin, mut ei sillä niin paljoa väliä oo.
 

Kävellessäni kotiin pimeällä,
tunnen sinut vierellä.
Katsoessani taivaalle,
näen sinut minun omana tähtenä.

Tukea kaivatessa,
kuulen sanasi hiljaisen.
Halausta tarvittaessa,
tunnen kätesi ympärilläni.

Ikäväni kohdatessa,
katson kuviasi.
Onnea etsiessäni,
tiedän että löydän sen,
vain sinusta sanni ystäväin

Selite: 
mun rakkalle ystävelle jonka olen tuntenut koko elämäni <33 joka on nyt vuoden poissa mun viereltä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot