kesä

Runoilija lumi-kello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain rakkaus voi haavan parantaa, jonka tuska sydämmeen aiheuttaa <3
 

Tuulen hento vire hiljainen kasvojani hipaisee,
se tuo mulle kesän tuoksun autuaan ja iloisen.
Liplattaa laineet rannassa olevaan laituriin,
katson kaus järven pintaa ja tyynyys minut valtaa niin.
Vaikka on hyvä olla, kaukana kiireestä kaupungin,
huomaan silti miettiväni, vain sinua, sinua rakkahin.
Taas kun mietteeni hairhaileepi se minulle,
silmänkulmaan kirkkaan helmen luo,
se valuu pitkin posken pintaa,
kuin kaipas sekin sun luo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot