Anteeksi

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon oikeesti yrittäny olla jotain
mitä en oikeesti oo.
Enkä koskaan, ole ollut oma itseni.
Anna anteeksi, mun ei ollu koskaa tarkotus loukata,
Koskaan satuttaa
Haluaisin sut vaan takas viereeni,
että voisin kuiskata korvaasi
tuun muuttumaan, takas omaksi itsekseni.
Tää kaduttaa,
ku koskaan, yritin sut omistaa.
Vaikka halusin vaan, tehä susta onnellisen.
Pilasin sen.
Pyytäisin vielä yhtä mahollisuutta,
että voisin korvata sen kaiken,
edes jotenkin.
En koskaan halunnut sulle kahleita rakentaa.
Miten saatoin käyttäytyä, juuri päinvastoin,
kuin oikeasti halusin.
Aukasit mun silmät.
Anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo