Nimetön

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa taas
sanoo, et kaikki o hyvin
Hymyilisin ja nauraisin.
Mut se kaikki tuntuu niin kaukaselt.
Voisinpa vaa kattoo sua silmiin
ja kertoo miltä must oikeesti tuntuu
mä en enää teekkää muuta
ku pijä kyyneleit sisälläin
Vaikka sanoinki, et en enää yritä olla muuta mitä oon
Tiesin kuitenki
et näi tulee käymää

Oiski joku, jolle vois sanoa mitä haluaa.
Josta ei tulis mitää kiusaamista tai mitää mikä loukkais.
Luulin muutoksen siihen vaikuttavan
et oisin erilaine, ottasin asiat vastaa erilailla
mut ei se niin mennykkää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo