Kissan Päivä

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kaunis, kun istut sateessa
sinua paleltaa, mutta kukaan ei huomaa sinua
Huhuilet ympärillessi, kaikki vain kävelevät ohi
Yksinäisenä hakeudut piiloon maailmaa
päässäsi vain se ajatus: Löydänkö koskaan kotiin?

Nouset ikkulaudalle, käyt siihen nukkumaan
havahdut - joku tulee luoksesi
hän katsoo sinua surullisesti silmiin
Ihan kuin ymmärtäisi yksinäisyytesi
nostaa sinut syliin ja vie lämpimään
kuivaan huoneeseen
Nukahdat uudestaan pehmoiselle tuolille

Kehräät, kun sinua käydään katsomassa
olet onnellinen, kun lämmintä ja edes hiukankin välittää sinusta.
Illan suussa huoneen toinen ovi avautuu
Sinut saatetaan varovaisesti pieneempään huoneeseen.
Sen ovi laitetaan kiinni
Ja sinulle kerrotaan, että olet matkalla kotiin
kenties ihan uuteen tai jopa mahdollisuus päästä takaisin omaan kotiin
Katsot minua vielä kerran, naukaiset minulle kiitokseksi

Toivon, että pääset pian kotiin.

Selite: 
Tosi tapahtumiin perustuva
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot