Koti

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotan täällä, keskellä satamaa.
Näin kotisi ikkuna, meidän kotimme.
Nyt tuntuu siltä, että pian. se ei ole meidän kumman koti.

Ilmoitit lähteväsi, pois.
Olet tehnyt lähtöäa jo kuukauden.
Minulta salaa.

Voinko enää tehdä asialle mitään?
Voinko saada sinua enää, takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea

pidin

Paljon kertova ja erittäin kauniisti kerrottu runo vaikka haikea aihe onkin.

Muistan itsekkin tuon hetken, vaikka meillä molemmat tekivät henkisesti lähtöä kauan ennen kuin se kaikki vihdoinkin meni rikki.

 

Käyttäjän kaikki runot