Unia ja unelmia

Runoilija Maverick

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljen pitkin tyhjää katua,
katulamput vain loistavat valoaan.
Mietin onko elämä vain satua,
josta ulos olen jäänyt kokonaan.

Sade kastelee kadut kapungin,
aamu kohta tekee tuloaan.
Täällä kanssas kerran kävelin,
käsikkäin, me kaksin vaan.

"Mä pysähdyn eteen ikkunan
piirrän nimesi kauniin lasiin.
Sä juotit juomaa makeaa,
ja tulit, mun kaikkiin uniin.

Sä oletko enkeli kaunis,
mulle pelkää harhaa vain.
Oliko se unta vai unelmaa,
kun ihoasi, mä koskea sain."

Tuohon satuun elämän onnellisen,
minä sinut mukaani tahtoisin.
Tuon tarinan kauniin ja ikuisen,
sen sulle vain mä kertoisin.

"Mä pysähdyn eteen ikkunan
piirrän nimesi kauniin lasiin.
Sä juotit juomaa makeaa,
ja tulit mun kaikkiin uniin.

Sä oletko enkeli kaunis,
mulle pelkää harhaa vain.
Oliko se unta vai magiaa,
kun ihoasi mä koskea sain."

Selite: 
Nämä ajatukset syntyivät yöllä talvimyrskyä kuunnellessa ja Tiinaa ajatellessa... Ehkä laulun sanoiksi juu... sävel on vielä hakusessa... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat. Hyvää syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot