Nimetön

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

Tuo pieni käskevä ääni pääni sisällä
Sä olet lihava

Elämän suurimmasta ilosta
pelottavaksi kamppailuksi
Vatsa huutaa ruokaa
pää tappelee vastaan
käsi ei tottele, eikä lusikka kulkeudu suuhun saakka

Vaatteet roikkuvat päällä
hiuksia tippuu

Mut enhän mä ole sairas
En mä, ne on ne muut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot