Nimetön

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

Ulkona on pimeää ja hiljaista
Sisällä lämpimän kodikasta

Tieltä kuuluu auton ääniä
"joko nyt"
Pieni toiveikas ääni kuiskaa pääni sisällä

Tiedän ettet tule,
kuitenkin,
sydämeni huutaa
"sun on tultava, sun on pakko
pakko
pakko"

Painan pääni kyynelistä märälle tyynylleni
ja jätän valoni palamaan
että löytäisit perille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot