pieni enkelini

Runoilija broken87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä usko mitään,
älä luota kehenkään,
älä toivo mitään,
älä rakastu koskaan
niin et myöskään pety.
 

pienen pieni elämä sisälläni
niin hauras ja hento
kasvoi sydämen alla

jumalan lahjana äidin rakkaus
kuin salamana se syttyi
kasvoi ja vahvistui

ei pieni enkeli kuitenkaan vielä valmis
maailman myrskyihin
tuuleen ja pakkaseen
vaan lensi takaisin taivaaseen

vielä ei pienet siivet kannatelleet tarpeeksi
ei ollut tarpeeksi vahva
pikkuriikkinen sydän

hetken viivähti luonani
toi tullessaan onnen ja valon
jätti jälkeensä vain suunnattoman tyhjyyden

vilkuttaa nyt pilven reunalta
"älä anna äiti surun tuoda sua tänne"

Selite: 
syntymättömälle lapselleni♥ :'( ei tää tuska oikeen järkeviksi lauseiksi taivu. mutta kulta pieni,äiti odottaa täällä,ja ottaa vastaan heti kun sun on hyvä tulla♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot