Poika

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Riittää saa jo kyyneleet
ne haudatut asiat unohtaa
sinun hyvä ois lopettaa
vaikka sydän muistaa
musertavat tunteet

Äiti, ethän itke enää
pois kyyneleet kuivua vois
vaikka yksi on joukosta pois
kaks poikaa jäljellä vielä
kyyneleet siis poskiltas pyyhi
surus kaikota kaukaksi sois

Pois mennä saa jo synkkyys
etkö eteesi kirkkautta nää?
Et sinä tänne yksin jää
vaikka surustas jälki jää
pitää jaksaa välittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot