Kokonainen

Runoilija 30809c66eea37aaa8c653591e4a36da8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2007
Viimeksi paikalla: 11.10.2019 23:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä tahtoisin olla
sinulle se ainoa
se, jonka viereen tulet öisin
ja jolle kerrot murheesi

Minä tahtoisin olla
sinulle se rakkain
jota ajattelet päivin
ja jota hellit iltaisin

Minä tahtoisin olla
sinulle se turva
johon tukeudut vaikeuksissa
ja jonka annat lohduttaa

Minä tahtoisin olla
sinulle se rakkaus
joka palaa uudelleen
kun olet sen päästänyt pois

Minä tahtoisin olla
sinulle se tulevaisuus
josta haaveilet
ja joka tekee sinusta kokonaisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot