Elämä on

Runoilija Argeon

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilo pieni taivaaseen
katsoi minuun kadonneeseen
Pieni katse elämän
ja hymyni paistaa läpi päivän

Tuo hymy
Tuo halaus
Tuo säihke silmässä
Tuo suudelma pimeässä
Jos saisin ne nyt
hymyyni peittyisit

Mutta unelma on se mihin tyydyn
Ajatus sinusta päässäni riittää nyt
Huomenna minä riudun
Mutta voinpahan sanoa: "olen elänyt"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot