Matkani pimeään.

Runoilija Hopeakyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pirates ^.^ <3
 

Pimeä on laskeutunut.
Vain katulamppujen vilahtelu luo valoa autioon linja-autoon.
Väsynyt olo todistaa minun nukkuneen.
Ja mieleeni iskee kysymys:
Onko pysäkkini mennyt jo?
Tähyilen ulos kylmään ilmaan,
mutta en erota muuta kuin katulamput.
Pakokauhu valtaa ajatukseni.
Katsahdan ylös ei STOP-nappia.
Hätäännyn entisestään…
Lähden hoipertelemaan eteenpäin käytävää.
Pääsen linja-auton etuosaan ja huomaan
kuskin paikalla ei ole ketään.
Ratti pyörii yksin hylättynä.
Paniikissa väännän rattia voimalla.
Auto suistuu tieltä.
Lennän tuulilasista läpi. Menentän tajuni.
Pääni täyttyy korvia vihlovalla kiljunnalla.
ja punaiset silmät.

Selite: 
Runo syntyi Helsingin reissulla linja-autossa ei ollut STOP-nappia. lisäksi aihetta sain leffoista: Henkienkätkemä ja Tonari No Totoro.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelottava :D, mutta hienosti kirjoitettu.
Hyvää synttäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot