Elämän viiva

Runoilija MeRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen suoraan elämän viivaa pitkin.
Kävelen. Ja kävelen.
Se on niin yksitoikkoista.
Päätän hieman poiketa siitä.
Ei kukaan pahastu jos pikkuisen vain.
Otan askeleen sivuun. Toisenkin.
Huomaan olevani jossain muualla.
Kaukana suorasta Elämän viivasta.
Kuulen ääniä. Menen niitä kohti.
Ne tulevat jostain kaukaa.
Minua alkaa pelottaa.
Tuulen vire heilahtaa sivullani;
Kuka siellä? Säpsähdän.
Ei ketään.
Haluan takaisin suoralle Elämän viivalle.
Siellä oli hyvä olla.
Kadun askeliani poispäin siitä viivasta.
Toivon etten ikinä olisi edes ajatellut poikkeavani siltä suoralta viivalta.
Ja nyt se on myöhäistä.
Kaadun vasten kuumaa ja punaista maata.
En enää kuule enkä tunne mitään.
Minua ei enää ole.

Herään. Olenko vieläkin elossa?
Joku tarttuu minua kädestä.
Se on vahva käsi, luottavainen.
Näin jatkan matkaani,
suoralla Elämän viivalla.

Selite: 
Joskus sitä poikkeaa väärille poluille.Ei niinkää omasta elämästäni,mietin vaa asioita ja synkkää oloa.Katumusta ja perille pääsyä takaisin hyvään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih tää on toooosi hyvä runo.... :) Tää antoi oikein säväyksen hyvää mieltä mulle, tuo loppu varsinkin ;)
Elämän viivalla kannattaa pysyä parhaansa mukaan toi on totta... =)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
MeRe Ajatus 18.7.2005 3 Runo
MeRe Auringonlasku 14.7.2005 2 Runo
MeRe Elämän viiva 15.6.2005 1 Runo
MeRe Nimetön 28.2.2005 3 Runo
MeRe Prinsessa 4.5.2005 0 Runo
MeRe Rikkinäinen 2.5.2006 1 Runo
MeRe Sisäiset äänesi 25.3.2005 1 Runo
MeRe Tulevaisuus? 2.3.2005 0 Runo
MeRe Verinen käsi 2.3.2005 4 Runo
MeRe Ystävät 27.6.2005 2 Runo