Lebuh raya adalah panas

Runoilija Sukamar Gurpan

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saya ingin berkongsi dengan anda kakak saya untuk malam
tetapi jantung berdenyut terlalu banyak
suara dunia adalah terlalu kuat
saya resah
Saya mahu melihat api yang sudah bau asap
cincin hidup dalam telinga, bau angin
saya pada api
pasukan rintangan, jantung mahu terbang
bangkit untuk menggulung kembali
walaupun baldu sylisi
dan dunia adalah asfalt.

Kakak A, saya mahu menginap
tetapi lebuh raya adalah panas
lampu bandar yang saya menjerit
Saya ingin menjelaskan tetapi kapal menunggu
anda impian untuk saya, tetapi dunia adalah benar
, dunia adalah benar, ia adalah, ia adalah

Saya akan mendapati diri saya di dunia
yang mendalam dalam diri saya
Saya mendapati bahawa apabila ia untuk anda sebagai hadiah
mungkin untuk selama-lamanya
tidak berhak untuk meninggalkan
tetapi perlu dipantau bintang
gelombang tempat meter 60 tinggi
apabila angin marah
bulan berkata karat
dan begitu sedih
Saya tidak fikir apa-apa
sehingga saya melihat eye saya sendiri

Selite: 
toisella kotimaisellani
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot