Nimetön

Runoilija Sanaleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50% rakkautta 40% ironiaa 10% pimeää ainetta
 

Ne rakastelee draamojaan
kirjoittaa tarinaa
jossa pieni keiju hajoaa
tähtipölyksi maailmaan

Ne ei tiedä mitä ne haluaa
ne haluu tanssii ja rakastaa
pyyhkii meikit kasvoilta
vasta seuraavana aamuna.

Selite: 
~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot