i påd

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
      aitan varjosta
    lehahdat

        jos olisin aitassa
        jos lehahtaisit

       aitan kuva
        ja kuvien lukeminen
         ja lukeminen on turhaa,
          vain näkeminen
           on yhtä kuin
       aitan kuva

    enkä näe
      miten lehahdat
     jossain

    uskon unta
      siivetöntä
     iloa

    uskon aamua:
      siveää, luokatonta
     huomista

    huoneen lämmössä
      kuvat
     sulavat

    aamu
      kirpeä
     huomen

    huomen
      syvä ja
     pohjaton kuin amme

    jag skrattar inte mer
    tee kuolemaa
    fast våldsamma
    våra tankar
    ja amme syvä
    pohjaton kuin huomen
    som den stora Svansen

    som följer den saliga hädanfärd
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot