Sinä yönä

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Perhoset jäätyivät paikoilleen
ja lakkasivat hengittämästä
Taivas muuttui jälleen talveksi

Kuukin kylmeni, kuunteli
minua sinä onttona yönä jolloin
päätin etten enää jaksaisi

Yksi heistä oli tanssijatar
Toinen kai lauloi ja kolmas
oli muuten vain kovin kaunis

Metsästäjän morsiamena
Itkin lumisadetta sinä yönä
Hän oli taas lähtenyt pois

Tai pikemminkin jättänyt
tulematta takaisin luokseni
Vaimo, joka muuttui mykäksi

Kodin seinillä hiljaisuus
Makuuhuoneessa kohmeinen sänky
Lauloin kuulle sinä yönä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista :´(

 

Käyttäjän kaikki runot