Hiljainen tragedia

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Jos kieltäydyt nyt
sinua odottaa yksinäinen kilometri
Jos sanot hyvästi
rakennan surustani hymyn
Anna Boleyn huutaa varoituksiaan sisälläni
Kaula katki

Väitit olevasi nuori Werther
kuka saikaan kaikki kirjeesi?
Minun postilaatikkoni
on tyhjä
Kuiskin nimeäsi kuuroille
ja vain sokeille tanssin

Noidat palavat
ja tytöt muuttuvat vaimoiksi
Valkoisen hunnun taakse
on hyvä piiloutua
Älä edes yritä nostaa sitä
ja suudella

Lavastan painajaisia
Päiväkirjani on sairas pieni tarina
Et koskaan käytä niitä tavaroita
jotka otit minulta
ja Pandoralta
Miksi hänen lippaansa varastit?

Ei siellä ole enää mitään
Toiveet ja pelot ovat
jo asettuneet taloksi
sydämiimme, ja ne juhlivat
syömällä sielujamme
Siten mekin saatamme kadota

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot