Särö

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Pujottelen helmiä hiuksiini
Miksi tahtoisin hänetkin lumota
Miksi tahtoisin olla hänelle kaunis,
kun emme ole toisillemme

Ihmettelen koskettaen ylähuultani

Tämä on se kohta
Tähän osui suudelma
Kaunis tekosyy, rakennettu tilanne
Sanoa rakastavansa valheessa

Rakkaus olisi oireitteni liioittelua
Mutta hänen silmänsä olivat
vihreät ja ruskeat
yhtä aikaa

Miten olla tuijottamatta?
Miten olla haluamatta?

Hänen kanssaan suorastaan halveksin
enkeliä maassa, enkeliä sängylläni,
joka eräänä tammikuun yönä
punoi kätensä
nukkuvan, kuolevan kehoni ympäri
kuin turvaverkon

Ja minä kiitin, rakastin ja unelmoin

Viimein heräsin

Hän tuli ja pyyhki tarinamme pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot