Varjo

Runoilija zalzQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keine Mensch ist Illegal.
 

Yrittää en jaksa enää hymyillä,
kaikki se on kaukana minusta.
Mieleni hylkii kaiken kauniin,
kaikki hyvät asiat.
Päälleni langennut varjo on,
peittää myös kaiken tunteellisuuden.
Jäljelle jäänyt tyhjä kuori,
vähitellen kuihtuu pois.
Jäljelle ei jää mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot