You.

Runoilija zalzQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keine Mensch ist Illegal.
 

Ilmestyit elämääni
noin vain,
mitään ilmoittamatta.
Aluksi en osannut
edes aavistaa,
kuinka tärkeä
tulet olemaan minulle.
Ja nyt en osaa
enää edes kuvitella
elämää ilman sinua.
Olet yöni,
olet päiväni.
Sinä olet kaikkeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot