Jokiniemi

Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

Kerro miten kauan siitä jo on
kun tavattiin jakkaroilla baarin
rippituoliston
kerro mitä taivaanrantaa maalaat nyt
joko olet sen oikean tai
parhaan väärän löytänyt

On monta syytä malja jälleen nostaa huulille
ja ottaa malja menneille vuosille
Eetu ja Ville ne nuorina muutti uusille kulmille ja
harmaantuville ohimoille nyt tussilla väriä virittelee

Joni jatkaa töitä, jotka isä aloitti,
otti firman nimiin ja jaksaa yrittää
Late valvoo öitä, joihin vuorotyö opetti
ja aseluvan hausta yhä innnolla selittää

Rokkivaari- Mikko latitalle horjahtaa,
mutta kokenut käsi pitää kaljat lasissa
Kake istuu jälleen samassa kantatuolissaan
se kertoo jälleen ne samat tarinat
kertoo miten nuorisosta on se huolissaan
ja autolistaltaan celicat ja morris marinat

joku väsynyt sammui matkalla tiskille tankkamaan
ovimies sen vei mutta palaa mies taas uudestaan
tanssilattioiden travolta on taas elementissään
mitä nyt tekonivel hieman tahtia rauhoittaa
kylän entinen tähti on jälleen mietteissään
meni ura ja vaimo ja nyt se itkua sopertaa

Juho jäi kotikulmille, lampaitaan kasvattaa
joku heittää taas "savu seuraa lampaan rakastajaa"
ja minä yritin elämässä kai vähän liikaakin,
kiersin pelilaudan ja lähtöruutuun palasin

baarimestarin lasikaapissa pala menettyä karjalaa
sitä juodaan takaisin pullokerrallaan,
kun karjala on juotu lapin kulta kimaltaa,
tunturipurojen raikkautta aika kaukaa hakea saa
on vanha joukko saatu kasaan taas,
vaikka vuodet vaihtuu, täällä aina kohdataan
alkaahan se elämä aina joskus janottaan
Ja mikäs pahoja kävisikään tappamaan,
ei piru kiirettä pidä varmoilla saanneillaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot