Minäkö?

Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

olen poliittisesti epäkorrekti ja kai myös muutenkin
ei pysy kaulassani kravatti täysin vieras on pukukin

ja ne sanoo mun pitäisi käyttäytyä niin kuin ikäisteni kuuluukin
ne kertoo kuinka pitäisi näyttäytyä ja minkälainen puoliso on sopivin
mä en välitä vallasta, rahasta, en kunniasta, kultakruunuista
minun pitäisi kuulemma kohdata totuus, mutta kuka sen kertoisi?
No sulla on kai seitsemän merta kuljettuna, sulla on kai sydän jossain
arkkuun lukittuna, mutta anna mun tehdä omat virheeni

ei kaikki ole niin mustavalkoista
vaan elämän värit käy harmaasta purppuraan
mitä jos oikeaa ikää ei saavuta
jos oikeaa hetkeä ei tulekaan
niin älä huoli, eihän tämä peli pääty tähän elämään,
seuraavassa vuorossa jatketaan.

”Kuka olet ja mistä tulet, kenen leipää syöt ja
kenen kanssa vietät kaikki yöt?”
Mitä väliä sen, olen lajini viimeinen

pitää oppia kaatumaan, ennen kuin voi
oppia nousemaan jaloilleen.
pitää nähdä metsän taa, eikä jäädä
ensimmäiseen mäntyyn päätään hakkaamaan

mitä kertoa yrität?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot