Hukassa

Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

Olen elämän sekatyömies, joskus maalaan pilvilinnaa,
joskus olen pintaliitäjä vailla lentolupakirjaa

...toivoin elämältä kaiken ja sain vielä enemmän,
mutta silti jotain puuttui, puuttui sisältö elämän

asuin täällä, asuin siellä, mutta minnekään juurtunut en,
sain huomata vain elon tiellä, olen sukuni viimeinen

isä muutti taakse rajan kultaisen, ei kestänyt vanhenemista,
ei häpeää armokuolemisen

äiti vieläkin jaksaa uskoa ja nähdä maailman hyvyyden
sydämessään toivoa, katsoa takaa silmien sokeiden

ei tullut lapsilaumaa, ei kotia kultaiselle noutajalle,
enkä välitäkään niistä, kaipaan vain rantaa soutajalle

Ei tullut kesämökkiä, ei sormusta nimettömään
ja mitäs minä niillä, aina tyydyin vähempään

mutta yhtä ne ei vie pois, ei edes tappamalla
Ei sammuttaa voi tulta, joka kytee kuoreni alla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Perrsoonallinen joustava kirjoitustyyli sinulla.

Surullista kerrontaa, mutta viimeisessä säkeistössä elää vahvana toivo ja usko elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot