Pelottaa

Runoilija sellastaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2017 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelottaa katsoa elämää eteenpäin, yksin.
Pelottaa lähteä kulkemaan, yksin.
Pelottaa kulkea ilman päämäärää, yksin.
Pelottaa mutta elämää on jatkettava vaikka yksin.
Pelottaa mutta silti on jatkettava matkaa... >

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa eli hyvä

epätoivoa eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot