Ethän itke

Runoilija sellastaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2017 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ethän itke rakas pieni, ethän itke.

Elämä voittaa vielä, ethän itke.

Kolhut vain vahvistaa sinua, ethän itke.

Kyynelien takaa löytyy varmasti vielä hymy,
ethän itke.

Mutta jos itket, minä itken myös. >

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista
mutta
myös lohduttavaa.

Lohduttava, mutta joskus täytyy itkeäkin. Kiva runo.

surullinen eli hyvä

joskus vai se itku yllättää jokaisen.

Surullista
mutta
myös lohduttavaa.

Lohduttava, mutta joskus täytyy itkeäkin. Kiva runo.

surullinen eli hyvä

joskus vai se itku yllättää jokaisen.

 

Käyttäjän kaikki runot