Pois täältä

Runoilija sellastaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2017 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä päivältä eteenpäin.
Enkä vain saa sua mielestäni.
En ole tuntenu ikinä ennen
näin paljon kärsimystä.
Taas mietin
helpointa tietä
pois täältä.

Tuska sisälläni kasvaa...
piilotan kaiken sisälleni.

Yö yön jälkeen
kuulen itseni sanovan
Miksei tämä tunne voi vain kadota?
Taas kerran mietin;
Helpointa tietä
pois täältä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot