Hymyn taakse piilotetut murheet

Runoilija sellastaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2017 19:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unelmat sirpaleina,
sydän tuhansina palasina
mustaakin mustempi mieli
Hymyn taakse piilotettu suru
Hymy joka näyttää ulospäin;
-kaikki hyvin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhtäaikaa kaunis ja surullinen, hieno runo.

Hymyn taakse on helppo piilottaa todelliset tunteensa.

Ja sitten kun vain joku näkisi sen hymyn taakse...
Hieno runo.

Yhtäaikaa kaunis ja surullinen, hieno runo.

Hymyn taakse on helppo piilottaa todelliset tunteensa.

Ja sitten kun vain joku näkisi sen hymyn taakse...
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot