tunteen purkaus

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

Rakastan
rakastan
sinua vuan

Millonkaa ennen
en oo tuntenut näen

Päeväkin iliman sinuva
liikoo jo on

Kärsin ja kaipoon
kun sinusta erossa oon

Oootan vuan päivöö seuraavoo
jolloin sinut tuas kainalooni suan.

tämä olj tuas sitä tunteen purkausta

nyt tuntuu, löysin sinut rakkaan, kohta kae kassia jo lähtöön pakkaan
>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot