Tunnetta

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

TUNNETTA

Tunnen oloni rakastetuksi
kuten ennen pakastetuksi

Tulit annoit sulaa jään
tämä jää muistoon elämään

Paljon viikonloppu aikaan saa
voi jopa toista rakastaa

Toivon että jatkuu tää
parantaen haavat vanhat nää

Selite: 
Uusi ystävyys tuloillaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva hieno riimiruno, todellakin tunnetta on pinnassa sen kertoo runosi sanoitus, onnea matkaan rakkauden

 

Käyttäjän kaikki runot