Näkymätön sisältä

Runoilija Hellman

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken voi jättää taakseen, mutta mitään ei voi pyyhkiä pois.

Porilainen naisenalku ulkoa värikäs ,tummuneilla sisuksilla.
 

Olen vain illuusio
muiden silmissä.
Minä näen kaiken
mutta kukaan ei näe minua.
Kukaan ei näe suruani,kipua sisälläni.
Kukaan ei huomaa kun he satuttavat minua.
Eikä sitä voi nähdä.
En näytä sitä ulos päin.
Mutta joku päivä he osuvat siihen.
Herkkään kohtaani.
Johon osuessaan,
kaikki menee palasiksi.
Silloin he eivät näe edes tekohymyäni.
He näkevät vain vihani ihmisiä kohtaan.
Enkä tunne enää muuta kuin vihaa.
Ja kun tunteet kovettuvat,
sydän kovettu ja lopulta pysähtyy.
Mutta on yksi keino, yksi asia joka voi auttaa minua. Se on..
Sinä.

Selite: 
Runo tunnetilastani
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot