Illuusio

Runoilija Hellman

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.2.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken voi jättää taakseen, mutta mitään ei voi pyyhkiä pois.

Porilainen naisenalku ulkoa värikäs ,tummuneilla sisuksilla.
 

En ole ihminen.
Olen harhakuvitelma.
Olen peilikuva.
Olen illuusio.
Olen musta häilyvä piste näkökentässäsi.
Vaikka kuinka yrität saada minut vangittuasi katseellasi,
et tule koskaan onnistumaan siinä.
Juoksen aina pakoon.

Pakoon katseilta,
pakoon ihmisiltä,

pakoon maailmalta.

Selite: 
Tämänhetkisiä ajatuksia tämänhetkisestä elämästäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot