empty.

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Kun kosketuksesi
ei tunnu enää miltään

eikä katseesi
kerro minulle sanaakaan.

Hymysi
ei tuo enää hymyä kasvoilleni

eikä suudelmasi
tuo perhosia vatsaani.

Kehusi
eivät enää lämmitä sydäntäni

eivätkä lupauksesi
merkitse minulle mitään.

Tekosi
ovat minulle merkityksettömiä

eikä rakkautesi
tunnu sydämessäni.

Sillä kaikki on tyhjää.

Selite: 
Sormet kirjoittivat tämän.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on kyllä niin mun elämästä
tällä hetkellä..

Näin voi parisuhteessa käydä, koskettavan kurjaa.

asianosaisel huonompi juttu,

mut jatka runoilua..

 

Käyttäjän kaikki runot